Vi på Strenge & Wingren AB brinner för att just ni som publik tillsammans med artisterna/musikerna på scenen ska få en upplevelse som ni har med er livet ut.

 Vår vision är att producera exklusiva evenemang där vi kan erbjuda musik, mat och boende och där helhetsintrycket är i fokus. En stund för avkoppling och upplevelser man ska bära med sig under lång tid framöver.

Vi har lång erfarenhet av att producera olika typer av konserter där vi alltid har upplevelsen för publik och artist i fokus. Vi har genom åren jobbat med artister som tex Lisa Miskvosky, Tommy Körberg, Gunilla Backman, Ola Salo, Sarah Dawn Finer, Solala, Jojje Wadenius, Tomas Andersson Wij, Carola, Peter Jöback, Chris Kläfford Uno Svenningsson, Albin Lee Meldau och många fler. Vi arbetar även som bokningsagent till flertalet artister, grupper och författare.

Vi är ett familjeföretag som älskar det vi gör och gärna lägger ner det lilla extra för att få det exklusivt och nära hela vägen, både med våra samarbetspartners, artister, musiker, tekniker och publik.