DOREEN MÅNSSON

 

 

Programledaren Doreen Månsson har i flera år underhållit och bildat både vuxna och barn genom sitt arbete i TV-trutan. Bland barn är hon mest känd som programledare för Bolibompa, Morgonshowen, Dilemman med Doreen, Vänner med Doreen, Dansa med Doreen och Visor med Doreen.

 
Programserien Dilemman med Doreen är musikvideor som handlar om b la barns utsatthet, barns rättigheter, fattigdom och alla människors lika värde. Genom sång och musik tar programmet på ett enkelt och lekfullt sätt ta upp de där viktiga och ibland svåra ämnena. Skivan blev Grammisnominerad och programmet är ett av Sveriges mest sedda. Tack vare låtarna som är skrivna av Doreen tillsam- mans med Christopher Dominique sjunger barn runtom i Sverige sånger som ”Olika barn leker bäst”, ”Mitt land” och ”Hej” på olika språk. Sångerna är storfavoriter på avslutningar och andra skolkonserter.

 

Den senaste produktionen Visor med Doreen riktar sig till de allra minsta och är ny- produktioner av välkända visor som många barn redan kan utantill, Sverige- födda såväl som nyanlända. 

  

 

www.doreenmansson.se